Če imate težave s krčnimi žilami vam svetujem ultrazvočni pregled ven nog, po posvetu z zdravnikom pa najboljšo metodo zdravljenja. Manjše krčne žile zdravimo s skleroterapijo in lasersko terapijo skoži kožo. Velike krčne žile ni več potrebno operitati na klasičen način, ki je zahteval splošno anestezijo in nekajdnevno hospitalizacijo. V loklani anesteziji opravimo endovenski laserski ali radiofrekvenčni poseg na večjih krčnih žilah ambulantno. Takoj po posegu lahko hodite in oddidete domov. Sodelujemo s priznanim kirurgom, Pawlom Mieczyslawom Leskiewiczem, dr.med., ki se je usmeril v žilno kirurgijo in endovenske posege.

Jeseni je čas, da svoji koži privoščite posebno dermatološko obravnavo.

V Remedi vam ponujamo kemične pilinge obraza, ki obnovijo in pomladijo vašo kožo.

Piling je primerna rešitev za pigmentne nepravilnosti kože zaradi izpostavljenosti soncu, majhne gubice, zmanjšano prožnost kože in tudi za povečane pore in akne, saj vam z njegovo pomočjo odstranimo povrhnje  plasti in spodbudimo tvorbo kolagena v globljih plasteh kože.

Za celotno terapijo, ki obsega štiri obiske z enomesečnimi razmiki, vam v septembru ponujamo 15% popust za vse vrste kemičnih pilingov.

Naročanje po ambulantnem urniku:

ponedeljek – četrtek: 7.00-19.00

petek: 7.00-15.00

na telefonsko številko 08 20 55 436 ali osebno, lahko tudi po navadni pošti ali e-mailu: [email protected]

Zaradi letnega dopusta bo med 22. julijem in 16. avgustom spremenjen delavni čas. Naročanje je možno v ponedeljek, sredo in četrtek med 7.00 in 17.00 uro ter v torek in petek med 7.00 in 15.00 uro.

Hvala za razumevanje.

Remeda - kako do nas

Podjetje DIC Kecelj, Dermatološko internistični center, d.o.o. se je z dnem 6. 5. 2013 preimenoval v podjetje REMEDA, Medicinski center Domžale d.o.o. Sedež podjetja, matična, davčna številka in TRR so ostali enaki, ambulanta dejavnost pa se je z dnem  1. 7. 2013 preselila z Vodnikove 3a v Domžalah na novo lokacijo, to je v pritličje MGC Bistrica, Medgeneracijski Center Bistrica, Cesta talcev 10 v Domžalah (za stavbo Mercatorja in Knjižnice Domžale).

Asist. Peter Kecelj, dr. med.